Debrecenben nőttem fel, ahol a gimnázium elvégzése után a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolára jártam és magyar – angol műveltségi területen végeztem 2014-ben.
Az élet Szentendrére sodort, ahol napközis tanítóként és angol tanárként kezdtem dolgozni, majd két évig osztályfőnökként is tevékenykedtem.
Elsős tanítóként nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolat kialakítását az iskolába lépő gyerkőcökkel és azok családjaival, valamint az érzelmi biztonságot nyújtó nyugodt, derűs légkör megteremtését. A legszebb és talán a legnagyobb kihívás az elsős kisdiákok előtt kitárni a tudás kapuját, és megszerettetni velük a tanulást. Fontosnak vélem, hogy mindezt élmények, játékok segítségével éljék meg.
Izgalommal és rengeteg tervvel állok az új év elé. Nagyon örülök, hogy itt lehetek és én is új dolgokat tapasztalhatok. Tudom, hogy ez az iskola biztonságot és nyugalmat jelent mind a tanárok, mind a diákok számára. Örömteli várakozással tekintek az előttem álló évek feladataira és kihívásaira.